Sänker dina taxikostnader
« Tillbaka

MYCAB byter logotypeMycab startades för 12 år sedan med en ambition att kunna erbjuda en heltäckande Global lösning för Marktransporter med syfte att stödja kunden genom hela reseprocessen, boka-åka-administrera.

Mycab finns numer representerat och är bokningsbart i 63 länder. Givetvis har utmaningar uppstått under åren, men Mycab har alltid kunnat hantera dessa och komma tillbaks starkare över tid. Ett exempel är att Mycab är leverantör i Sverige för offentlig sektor för 3 gången på de senaste 10 åren.

Mycab har i Sverige igångsatt ett stort arbete för att förändra och förbättra processer avseende bokning = nya system, själva resan= förbättra rutiner för överföring av köruppdrag, säkerställa kvalitét samt se till att administrationen skall fungera som marknaden efterfrågar, med huvudfokus på företag/myndigheters behov.

Mycab är i Sverige ännu ej i mål, men vi kan garantera att ni som kund kontinuerligt under resterande del av 2016 kommer att se förbättringar.

Det första steget är att snart byta ut själva logotypen, som blir startskottet för att Mycab framöver oavsett marknad skall uppfattas som den innovativa och ledande aktören för heltäckande marktransportlösningar.


För ytterliggare information vg kontakta:  
Bengt Hellqvist
Key Account and General Manager
Scandinivia 
MYCABTRAVEL SCANDINAVIA AB
C/O Globen Office plan 12
Arenavägen 41
12177 Johanneshov
Sverige
Bengt-(d_)-_hellqvist-(_sm3Remove)-_-(_a)-_mycabtravel-(d_)-_com